Gå til hovedindhold

Vil du gerne tabe dig: Find den kur der passer til dig

Synes du, det kan være svært at finde rundt i slankejunglen? Vi har samlet vores mest populære og effektive slankekure her, så du kan få et hurtigt overblik og finde netop den kur, der passer bedst til dig.

5 Dages Kuren er til dig, der ønsker at smide nogle kilo i en fart eller kickstarte din slankekur med et solidt vægttab. De lækre opskrifter giver inspiration til, hvordan du kan fortsætte den sunde linje med helt almindelige råvarer, sprængfyldt med smag. Kuren indeholder omkring 1200 kalorier pr. dag og sørger for at holde dig mæt hele dagen.

Dropper du tit slankekuren, fordi den er for striks eller besværlig at følge? Så kan en fastekur være værd at prøve. Med 5:2 Kuren faster du to dage om ugen og spiser almindeligt de andre dage. Dermed er du kun på kur to dage om ugen.

Et varigt vægttab handler om, at du lærer at træffe de rigtige beslutninger, så du finder en balance mellem det, der gør dig mæt og sund, og det, der tilfredsstiller din krop og dit sind. Det hjælper jo ikke at spise en gulerod, når det er chokolade, du har lyst til, men måske virker det med en myslibar med chokolade. Her hjælper Camilla Framnes dig på vej til at blive slank for altid.

Har du brug for at trimme kroppen inden efterårsferien, så prøv Kål Kuren. I al sin enkelhed går den ud på, at du skal fylde dig med en masse lækre og sunde kål-varianter morgen, middag og aften – kombineret med æg, magert kød og fisk. Du får en nem madplan til fem dage, og du kan sagtens fortsætte med at tabe dig efter de samme principper.

Spis æg med bacon og bøffer med bearnaise, kom fløde i kaffen – og tab dig. Lyder det som en utopi? Med LCHF kan det lade sig gøre.

Strammer bukserne en smule? Og er overskuddet i køkkenet ikke til stede? Så kan du med fordel springe på Max 5 Kuren. Det er enkle retter med højst 5 ingredienser, som kan tilberedes på ganske kort tid. Samtidig er de lækre, sund og – ikke mindst – slankende.

Vægttab, mere energi og overskud og et bedre udseende. Det er nogle af de gevinster, som man vil opleve, hvis man følger Protein Kuren.

Proteinrig kost giver en længerevarende mæthed, stabiliserer blodsukkeret og øger forbrændingen, hvilket alt sammen spiller en vigtig rolle i at kunne holde vægten eller smide nogle ekstra kilo. Og som sidegevinst giver en kost rig på proteiner fastere hud, kraftigere hår og stærkere negle. 

Spis, hvad du har lyst til, tæl til 50 og tab dig. Punkt Kuren gør det nemt. Den giver dig mulighed for at sammensætte din kost, så du kan spise de ting, du bedst kan lide, og som passer ind i din hverdag. Du skal blot tælle point, så er du garanteret et vægttab.

Vil du tabe dig, skal du spise færre kalorier, end du kan forbrænde. En af metoderne du kan styre det på, er at følge Tallerken Kuren - hvor du fordeler din mad som et T på din tallerken. 

Skal du af med de overflødige kilo i en fart, så snup denne effektive suppekur - Turbo Suppe Kuren - der sætter turbo på vægttabet. På blot fem dage kan du nemt tabe fire kilo, og er det ikke nok, kan du tage en omgang mere efter to dages pause.