Gå til hovedindhold

Mit Letliv.dk – konkurrencer i august

Vi fortsætter med masser af dejlige gevinster hen over sommeren.

Vind krydderurteholdere

Krydderurteholderen fra Le Creuset er ideel til ethvert køkken, de er både til nytte og pynt i hjemmet, og så har du altid har dine yndlingskrydderurter inden for rækkevidde, når du laver mad. Holderen har et drænhul i bunden og en matchende underskål. De findes i fem lækre farver. 
Se mere på www.lecreuset.dk
Vi bortlodder én præmie bestående af 5 stk. krydderurteholdere i farven Palm. Samlet værdien 1.145 kr.
 

Sommerens must-have

Waterdrop har allerede taget flere lande med storm. Den lille firkant er den første mikrodrik, der beriger dit vand, med alt du ønsker – og intet andet. Nu er waterdrop kommet til Danmark og kan gøre din sommer meget lettere at komme igennem. Waterdrop er en sukkerfri vitaminbooster – spækket med vitaminer og smag. Waterdrop er resultatet af et ønske om et sundt og godt alternativ til vand, når vandet skal smage af lidt mere. Der bruges udelukkende lokalt fremskaffede naturlige aromaer og farver – samt superfood ekstrakter fra hele verden - HELT UDEN kunstige konserveringsmidler. Se mere på www.waterdrop.com
Forhandles bl.a. hos alle Matas – nærmeste forhandler oplyses på tlf. 23 49 45 94.
Vi bortlodder 5 pakker, bestående af fire pakker/en af hver smag. Hver gevinst har en værdi af 276 kr.
 

Vind Organic Human

For 12 år siden fik John Wøhlkidéen idéen til Organic Human. Ud fra tanken om at mennesker fødes rene, og det bedste for vores krop findes i naturen, fandt John på navnet ”Organic Human”.
Organic Human er 100 % økologisk, ingen tilsætningsstoffer, ingen e-numre og ingen tilsat sukker. Organic Human har produceret to slow drink juices, tre shots, fire forskellige rawblends til smoothies og nyeste skud på stammen tre lækre chia juices. 
 
Du vinder én samlet pakke bestående af Rawblend Vitamin, Rawblend Protein, Rawblend Energize, Rawblend Balance, Ingefær shot 500 ml, Gurkemeje shot 500 ml, Antioxidant shot 500 ml, Chia mango drik 300 ml, Chia brombær drik 300 ml. samt Chia blåbær drik 300 ml. til en samlet værdi af 1.009 kr. 

 

Læs mere om