Gå til hovedindhold

Mit Letliv.dk – konkurrencer i august

Vi fortsætter med masser af dejlige gevinster i august måned.

Momentum Hoops fra Wille Jewellery

Wille Jewellery’s Momentum-kollektion symboliserer livets vej, som kan være snoet og fyldt med overraskelser. De håndlavede hoops er lavet af matteret sølv med rå detaljer og delikat ruhed, som giver kvinder mulighed for at mixe og matche for at udtrykke deres personlige stil.
Et statementsmykke, der med garanti vil opgradere dit look! 
Vi bortloddet ét par til en værdi af 1.250 kr.
 

 

Vind smarte pærer, der følger din dagsrytme

Vågn op til en blid belysning, der langsomt får dig ud af fjerene, skifter til et klart energifyldt lys dagen igennem og sender dig i seng med et blødt solnedgangsskær. Lyder det rart? Så vær med i konkurrencen om 6 stk. LIFX Day & Dusk minipærer, der kan indstilles til automatisk at følge døgnets rytme og solens rejse over himlen. På den måde kan du skræddersy lysstyrken og temperaturen på belysningen i dit hjem, så de bedst muligt passer til netop din livsstil. 
De små pærer sættes i lamper præcis som almindelige pærer, men er wifi-aktiverede og kan styres direkte fra en app på din telefon. De kan også tilkobles app’en Apple HomeKit, så du kan styre belysningen i dit hjem via din iPhone, iPad, Apple TV eller Apple Watch. 
Læs mere om LIFX’s produkter på www.lifx.com  
Vi bortlodder en samlet pakke med 6 stk. LIFX Day & Dusk minipærer til en værdi af 1.190 kr. 
 

 

Vigtigt med vand

Spirit One Touch er SodaStreams nyeste elektriske danskvandsmaskine. Med et slankt, moderne og prisvindende design laver ONE TOUCH frisk og lækker danskvand ved blot et enkelt tryk på en knap. Med den originale CO2 cylinder der følger med, kan du lave op til 60 liter danskvand. 
Med en SodaStream kan du spare hundredvis af plastikflasker og samtidig undgå miljøbelastningen ved at transportere danskvand og sodavand fra fabrik til butik – og fra butik til hjemmet. Husk: Det reneste vand er det, som kommer ud af din hane. Godt for dig. Godt for planeten.
Vi bortlodder en maskine til en værdi af 999 kr.
 

 
 

Læs mere om