Gå til hovedindhold

Mit Letliv.dk – konkurrencer i januar

Masser af dejlige gevinster igen i det nye år.

Vind Longo Vital sundhedspakke til kvinder

Meget mere overskud og glæde til livet: Dét er filosofien bag Longo og LongoVital kosttilskud! Det danske mærke har i over 30 år gjort sig umage for at skabe produkter, der passer til netop dér, hvor du er i livet.
Derfor er en række af de nyeste produkter skræddersyet til især kvinder med fart på livet. 
Nyheden Longo Søvn giver f.eks vækkeuret kamp til stregen, for det er et tilskud med baldrian, som i årtusinder har understøttet naturlig søvn og hvile. 
Nyheden Longo Skøn indeholder agerpadderok, ølgær og udvalgte vitaminer og mineraler, bl.a. zink, som bidrager til vedligeholdelse af normal hud og hår samt negle.
Vi bortlodder to pakker med skønne kosttilskud fra Longo Vital: LongoVital Kvinde, LongoIngefær, LongoHvidløg, LongoSkøn og LongoSøvn, hver pakke til en værdi a ca. 500 kr.
 

Vind ActiFry Express XL 

ActiFry Express XL er perfekt til sammenkomster eller den store familie! Med en unik innovation og kun en skefuld olie kan den tilberede en stor variation af retter, og så er den oven i købet 30 % hurtigere end tidligere ActiFry modeller. Takket være den patenterede teknologi med cirkulerende varm luft og automatisk omrøring kan du lave pommes frites med kun en skefuld olie såvel som fisk, grøntsager, kød og desserter. ActiFry Express XL har kapacitet til 1,7 kilo og op til otte portioner. Den aftagelige skål har non-stick-belægning og tåler maskinopvask.
Vi bortlodder en maskine, til en værdi a 2.699 kr.
 

 

VIND renseprodukter fra danske Mellisa Hudpleje

Økologisk skønhed for alle. Alle skal have råd til at vælge gode, økologiske, solide, naturbaserede produkter til – fri for kemikalier og hormonforstyrrende stoffer.
Mellisa tror på, at naturen er det bedste for huden. Ingredienser, der virker. 
Danske Mellisa Hudpleje har siden 1986 produceret naturlig, økologisk dansk hudpleje. Mellisa er bygget op omkring ekstrakter og olier fra rene og naturlige planter – ja, faktisk har Mellisa gjort sig til eksperter i de planter, de har i deres sortiment. Med mange års erfaring og en klar målsætning for deres hudplejeserie – at fremstille naturlige luksus hudplejeprodukter af højeste kvalitet med videnskabeligt dokumenterede ingredienser, der gør en forskel for huden – sikrer Mellisa, særdeles virksom hudpleje, med omtanke for både ophav, naturen og huden.
Nærmeste forhandler oplyses på tlf.  45 86 74 99 eller se mere på www.mellisa.dk 
Vi bortlodder tre sæt renseprodukter hver til en værdi a 337 kr.
 
 
 

Læs mere om