Gå til hovedindhold

Mit Letliv.dk – konkurrencer i juli

Vi fortsætter med masser af dejlige gevinster hen over sommeren.

Natur-Drogeriet: Ydre skønhed begynder indefra

Ved du, hvilke urter der helt naturligt giver dig en skønnere hud, stærkere negle og glansfuldt hår? Kosttilskud kan gøre en synlig ydre forskel for dit velbefindende og ikke mindst hud, hår og negle. For med den rette indsats kan man inden for kort tid skabe synlige og brugbare resultater, der understøtter dit velbefindende, din sundhed og ikke mindst gør dig til en bedre udgave af dig selv. Du er, hvad du spiser!
 
Vi bortlodder en pakke til en værdi af 1.100 kr.
 
Om Natur-Drogeriet
Natur-Drogeriets produkter lever ikke kun op til myndighedernes krav, men også til vores egne strenge krav om kvalitet. Natur-Drogeriet er godkendt af Lægemiddelstyrelsen til, under farmaceutisk kontrol, at producere stærke vitaminer og mineraler samt naturlægemidler.
Vi er endvidere autoriseret af Fødevaredirektoratet til at producere urteteer og urtekapsler, økologiske produkter, kosttilskud, krydderier og urter. "Du er, hvad du spiser" har altid været kodeordet bag udviklingen og produktionen af de naturpræparater og levnedsmidler, som Natur-Drogeriet lægger navn til. 

Forfriskende danskvand hver dag 

Drømmer du også om at forvandle dit postevand til boblende danskvand på få sekunder? Med en danskvandmaskine i hjemmet bliver det lidt sjovere at få drukket nok vand, hvilket ofte kan være svært at huske i en travl hverdag. En undersøgelse viser, at man drikker 25 % mere vand med en SodaStream i køkkenet – så det er bare med at komme i gang.
SodaStream Spirit har vundet den eftertragtede Red Dot Design Award for sit lækre design, og den passer ind i ethvert køkken. Du kan producere ca. 60 liter danskvand med en literpris på kun 1,70 kr. 
 
Vi bortlodder én maskine. Til maskinen medfølger en kulsyrecylinder, to smagsvarianter samt en 1-liters DWS-flaske, der tåler en tur i opvaskemaskinen – så bliver det ikke nemmere! 
Samlet værdi 1.036 kr.
 

Infused water - Vitaminfyldt, smagfuldt og slankende

At få drukket tilstrækkeligt med vand i løbet af dagen er svært for mange. Men skiftes det almindelige vand ud med infused water, er det ikke længere et problem – det bliver ligefrem svært at lade være, når først farver og smag kommer i spil.
Infused water er rent vand med vidunderlig smag, fyldt med vitaminer, mineraler, antioxidanter og andre vitale stoffer. Det er kalorielet, naturligt basisk, og det løfter det i forvejen så livgivende vand til et helt nyt niveau. Det gør det legende let og lækkert at drikke de anbefalede mængder – ikke fordi du skal, men fordi du slet ikke kan lade være.
 
I denne lille bog får du: 
- 50 sunde, lette og smagfulde opskrifter på infused water med frisk frugt, grønt og krydderurter
- Tips og inspiration til udnyttelse af fyldet, når vandet er drukket
- Et indblik i hvilke sundhedsfremmende egenskaber infused water har
- Fakta om sundhedsfremmende egenskaber i udvalgt frugt, grønt og krydderurter
 
Vi bortlodder 5 bøger, hver til en værdi af 179,95 kr.
Læs mere på muusmann-forlag.dk og Facebook/muusmann forlag
 

Læs mere om