Gå til hovedindhold

Mit Letliv.dk – konkurrencer i juni

Vi fortsætter med masser af dejlige gevinster igen i juni måned.

Tid til te

Tekanden og kopperne fra Hammershøi-serien i porcelæn indbyder med et elegant, moderne formsprog til hjemlig hygge og samvær om en velbrygget kop te. Tekanden har en dekorativ messingbelagt hank og en praktisk indbygget si og rummer 1,2 liter. Inviter til en hyggelig testund og lad den stilfulde indigoblå farve pryde dit tebord.
Vi bortlodder ét sæt fra Kähler bestående af tepotte og to kopper i farven indigo. Samlet værdi 1.000 kr.
 

Vind prisvindende solfavoritter fra Derma  

Solen er dejlig, når den lyser himlen op, varmer vores krop og forgylder vores hud. Men man skal huske at nyde solen med omtanke. Det danske hudplejemærke Derma, som står bag nogle af de mest populære allergivenlige solprodukter i Danmark, har skabt en prisbelønnet serie af lækre solcremer til ethvert behov. Solfavoritterne er Svanemærket, AllergyCertified og certificeret af Astma-Allergi Danmark og helt uden parfume, parabener og farvestoffer. Så kan du nyde solen med respekt for din huds sundhed og skønhed. 
 
Og hvis du trænger til hurtig farve, inden solen for alvor tager fat, har Derma netop lanceret en helt fantastisk selvbruner, som giver huden en naturlig, smuk solbrun farve. Lotionen er nem at smøre på din krop, så du opnår et flot, ensartet resultat. Selvbruneren er uden parabener, parfume og farvestoffer, men indeholder fugtgivende mandelolie, sheabutter og glycerin, som gør din hud blød, smidig og velplejet. Selvbruneren er velegnet til både krop og ansigt. 
 
Vi bortlodder to sæt, bestående af: Derma Selvbrunerlotion, Derma Ansigtscreme SPF15, Derma Sun Sololie SPF15, Derma Sun Sololie30, Derma Sun Sollotion SPF30, Derma Sun Aftersun Aloe Vera Gel, hver til en værdi af 580 kr.
 

Vind kosttilskud

SILVER LINE er et nyt, dansk brand inden for kosttilskud, der giver din krop alt det, den behøver for at være sund, samtidigt med at din skønhedsrutine får et boost. 
SILVER LINE byder på fire specielt udviklede kosttilskudsvarianter, der hver især imødekommer forskellige behov for optimal skønhed (og sundhed) indefra. Hver variant indeholder tre forskellige tilskud - to olieholdige kapsler samt en tablet – der kommer i en praktisk blisterpakning. Hver pakning har syv rækker – en række til hver dag i ugen – så det er nemt at huske, om man har taget sin fulde dagsdosis. Og der er til 28 dages forbrug i hver variant.
 
Vi bortlodder to sæt bestående af 2 x Hair and Nails Beauty (indeholder blandt andet zink, selen og arganolie), der bidrager til at vedligeholde hårets og neglenes styrke, samt 2 x Daily Skin Beauty (indeholder blandt andet C-vitamin, grøn te og arganolie), der bidrager til at vedligeholde en smidig og spændstig hud. Hvert sæt har en værdi af 596 kr.
 
 

Læs mere om