Gå til hovedindhold

Mit Letliv.dk – konkurrencer i november

Vi fortsætter med masser af dejlige gevinster i november.

Uundværlig blender til en sund livsstil

Vind en Power Rocket fra OBH Nordica med seks blade, der maksimerer blendning og trækker mest mulig næring ud af de sunde ingredienser. Der medfølger to to-go flasker i forskellig størrelse med drikkelåg, så du nemt og hurtigt kan blende din yndlingssmoothie og tage den med. Flasker og låg tåler maskinopvask.
Vi bortlodder én maskine, til en værdi af 1.299 kr.
 

God for både hud og miljø

Det svenske mineral makeup-brand, IDUN Minerals, har netop udvidet sin portefølje til også at inkludere en komplet vegansk hudplejeserie, der er udviklet til få huden i balance og kan benyttes af alle hudtyper – selv de mest sensitive. Produkterne indeholder ingredienser fra æbler, vitaminer og mineraler for at beskytte og forberede huden før påføring af makeup. Produkterne virker i skøn harmoni med IDUN Minerals makeup. Den nye hudplejeserie er udviklet og produceret i Sverige og er ikke kun god for huden, men også for miljøet. Emballagen er lavet af genanvendeligt polypropylen plast, PET-plast og miljøvenligt FSC-certificeret papir. 
Vi bortloddet et samlet sæt bestående af renselotion, ansigtsserum, dagcreme og natcreme, til en værdi af 1.026 kr.
 

Spis proteinrigt og opnå en øget forbrænding, et stabilt blodsukker og en større mæthed

I bogen ”Protein” finder du 80 opskrifter, der fokuserer på at øge indtagelsen af protein i den daglige kost. 
Bogens 80 opskrifter gør det let at lave god, velsmagende og proteinholdig hverdagsmad. De indeholder ikke hvidt brød, kartofler, ris eller pasta og nærmest ingen sukker. Langt hen ad vejen er de kendte favoritter blot sammensat med andre råvarer, så du får mere protein, mindre kulhydrat og flere sunde fedtstoffer samt en masse kostfibre.
Bogen forfatter Pia Andreassen er uddannet ernærings- og husholdningsøkonom og arbejder som freelance-madskribent. Hun har været fast tilknyttet Ude og Hjemme de seneste 12 år og står bl.a. bag bladets meget populære Dukan-opskrifter.
Vi bortlodder fem bøger hver til en vejl. udsalgspris på 250 kr.

 

Læs mere om