Gå til hovedindhold

Mit Letliv.dk – konkurrencer i september

Vi fortsætter med masser af dejlige gevinster i september.

Sommerens must-have

Waterdrop har allerede taget flere lande med storm. Den lille firkant er den første mikrodrik, der beriger dit vand, med alt du ønsker – og intet andet. Nu er waterdrop kommet til Danmark og kan gøre din sommer meget lettere at komme igennem. Waterdrop er en sukkerfri vitaminbooster – spækket med vitaminer og smag. Waterdrop er resultatet af et ønske om et sundt og godt alternativ til vand, når vandet skal smage af lidt mere. Der bruges udelukkende lokalt fremskaffede naturlige aromaer og farver – samt superfood ekstrakter fra hele verden - HELT UDEN kunstige konserveringsmidler. Se mere på www.waterdrop.com
Forhandles bl.a. hos alle Matas – nærmeste forhandler oplyses på tlf. 23 49 45 94.
Vi bortlodder 5 pakker, bestående af fire pakker/en af hver smag. Hver gevinst har en værdi af 276 kr.
 

Skru op for stemningen

LED-lysene Sara Exclusive i ægte stearin, giver samme hyggelige stemning som levende lys, og samtidigt undgås brandfare og usunde partikler. Sara Exclusive fås i forskellige farver og størrelser. 
Med Sirius Remote control skabes øjeblikkelig stemning. Tænd og sluk LED-lysene med ét klik eller sæt timerfunktionen til – og kom hjem til hygge.
Se mere på www.sirius.as 
Vi bortlodder én samlet pakke bestående af 5 hvide bloklys i str.10 x 30 cm, 10 x 25 cm, 10 x 20 cm, 10 x 12,5 cm, 10 x 10,4 cm, 2 høje hvide lys i str. 2 x 25 cm samt fjernbetjening. Pakken har en samlet værdi af 1.023 kr.
 
 

Hjælp til tunge, trætte og hævede ben 

Vind en pakke fra A. Vogel med Aesculaforce Forte, som kan afhjælpe de værste gener ved hævede og urolige ben, Aesculaforce Gel, som afhjælper tunge og trætte ben, og MobiLed, der med djævleklorod og de aktive stoffer fra harpagophytum bidrager til fleksible led og sener og til en god mobilitet. 
Produkterne er udvundet fra naturens eget skatkammer og hjælper i dag millioner af mennesker verden over til en bedre og sundere hverdag. Hos A. Vogel tror man på, at sundhed handler lige så meget om at leve sundt og økologisk, være glad og dyrke motion, som det handler om at lade naturens egne kræfter hjælpe én i kampen for et sundt liv. 
Vi bortlodder to pakker bestående af 1 stk. Aesculaforce® Forte (60 tabl.), 1 stk. Aesculaforce Gel og 1 stk. MobiLed, hver til en værdi af 605 kr.

Læs mere om